Pastaform


Laget en pastaform på gårsdagens bolognese rester. 


Startet med å koke pasta, halvkok ca 200 gr med gnocchi.
 
Deretter laget jeg en bechamelsaus, smelt en ss med smør og ha oppi 1 ss mel. Tilsett først en del melk og bland det godt. Deretter tilsettes 1.5 dl til med melk og 1 ts med kraft ekstrakt. La det koke ett par minutt. Ta gryten av platen g tilsett 50 gr med parmesan, blandt godt sammen. 


Ha halvparten av pastaen oppi en ildfastform. Ha deretter halvparten av kjøttsausen oppå der, tilsette halvparten av ostesausen og legg på ett par skiver med ost. Ha deretter ett nytt lag med pasta, kjøttsaus og ostesaus og avslutt med litt ost på toppen. Jummi!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: