Entrecote med pommesfrites og gulrøtter

Entrecote
2 entrecote
Salt og pepper
Gni entrecotene inn med salt og pepper, la de ligge i romtemperatur i en halvtime før de skal grilles. Grilles 2-3 min på hver side på sterk varme, med lokket over, ta de bort fra de varme kullene og la grill videre ca 7 min, med lokk over. 
Et godt tips for å kjenne når kjøttet ferdig er å lage en løs knyttneve av den hånden du skriver med. Trykk så en finger mot det lille «berget» under tommelen. Akkurat slik skal kjøttet kjennes ut når du trykker på det, passe hardt og passe mykt. Da er det også passe stekt.

Kategorier:Potet, Saus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s