Lapskaus i trykkoker

1 vossakorv
5-6 baconskiver
4 poteter
2-3 gulrøtter
1 stk løk
Persillerot
Kålrot
1 klar kjøttsuppebuljong
3 dl vann 
1 ss tomatpure
Salt og pepperSett trykkokeren på platen og kok opp vann tilsatt salt, pepper, kraft og buljongterning. Skrell og del poteter, løk, gulrøtter og persillerot i passe biter, ha de oppi trykkokeren og sett på lokket. Når den første orange ringen på trykkokeren viser så skrur du ned platen og holder den der i ca 15 min. 
 
Stek baconet og la det renne av seg på tørkepapir. Del pølsene i passe biter og stek dem i panne, tilsett 1 ss tomatpure, la den få surre litt i midten av pannen før du blander pølsebitene med den. 
 
Ta av lokket på trykkokeren etter den har putret i rundt 15 min, sil av kraften, spar den i en bolle og ha potetblandingen tlbake i gryten. Tilsett hakket bacon og pølsebitene, spe med kraft til du får ønsket konsistens, smak til med salt og pepper. Tilsett maizenna jevner etter behov. 

Legg inn en kommentar

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: