Pulled pork i trykkoker

500 gr svinenakke
1 løk
1 fedd hvitløk
2 ts paprikapulver
1 ts salt
1 ts løkpulver
2 ts kvernet pepper
1 1/2 ts cayenne
Saus
1 dl ketchup
1 hakket løk
0.5 dl rødvinseddik
1 fedd hvitløk
1 ss sennep
1 ss brunt sukker
1 ss tabasco
Bland alt det tørre krydderet. Del svinet i stykker og gni krydderblandingen inn i det. Ha olivenolje i trykkokeren og brun kjøttet, når det er brunet tar du kjøttet ut og legger til side på en tallerken. Brun løk og hvitløk. Ha kjøttet tilbake i gryten og tilsett vann, sett på lokket og få opp trykket. La det koke i 1 time under trykk. Etter en time skrur du av platen og lar trykket gå ut. Ta kjøttet over på en tallerken og del det i strimler ved hjelp av to gaffler. 
Serveres sammen med nybakte burgerbrød, coleslaw, potetchips og saus. 
  

Legg inn en kommentar

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d