Lakselasagne

Til 2 personer

1 pakke baby spinat
250 gr hermetiske tomater
1 fedd hvitløk
salt og pepper
300 g laksefilet
4-5 lasagneplater
Mozzarella og parmesanost, revet

Bechamel saus
2 ss smør
2 ss Mel
3 dl melk

Start med å steke løk og hvitløk, når de har blitt myke har du oppi tomatene. La det putre i ett par minutter før du har i spinaten. Rør godt sånn at all spinaten «faller sammen». Smak til med salt og pepper.

Så var det den hvite sausen; Bechamel. Ha smør og hvetemel i en gryte, rør godt og la det steke litt før du har i melk. La det putre i rundt 5 minutter sånn at du får ut melsmaken. Smak til med salt og pepper, har gjerne litt muskat i om du ønsker.

Ha litt tomatsaus i bunnen før du legger første lag med lasagneplater, deretter har du tomatsaus, biter av laks og spinatblanding lagvis i formen, avslutt med sausen og ett drys med parmesan og mozzerella. Lag ett lag til og avslutt med saus og ost på øverste lag med plater.

Stek i ovnen på 200 grader i 30-40 minutter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Blogg på WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: