Smørbrødkake

2 dl melk
50 g margarin
25 g gjær
100 g sammalt hvete grov
250 g hvetemel
½ ts salt
2 hakkede hardkokte egg
250 g bacon i biter evt skinke
1 liten purre i ringer
150 g revet ost
75 gr majones
75 gr creme fraiche
smør
sennep

Bland alt det tørre, smelt margarin og ha i melk. Forhev 1 time. Ha deigen i rund form (24 cm), hev 20 minutter. Stek ved 200 grader i 20 minutter. Skjær av toppen av det runde brødet (det skal ikke brukes ), ha på smør og sennep på brødet.

Stek baconet og bland sammen med ingrediensene til fyllet, ha oppi 50 gr av osten og bland godt. Smak til med salt og pepper. Legg på fyllet og resten ost på toppen. Sett formen inn i stekeovnen igjen, og stek til osten er smeltet, ca 15 min.

Legg inn en kommentar

Powered by WordPress.com. av Anders Noren.

opp ↑

%d bloggere liker dette: